U wilt hoofdsponsor worden!

Home    |  Sponsor worden?  |  U wilt hoofdsponsor worden

Let op: Met de aanmelding via dit formulier zit u nog nergens aan vast. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander af te stemmen. 

De begunstigde van is de Restauratiecommissie H. Werenfriduskerk
(SBI 94911 – religieuze organisatie)
Dorpsstraat 71, 1693 AC Wervershoof 

Rabobank rek.nr. 39RABO0366412779

Ik wil graag hoofdsponsor worden voor een bedrag van 1.000 euro voor 2 jaar.

FAQs

Bovenstaande sponsormogelijkheden zijn de basis sponsor pakketten, mocht u op een andere manier willen bijdragen om de restauratie te ondersteunen dan kan dat natuurlijk altijd.

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag dan over andere mogelijkheden, neem contact met ons op dan komen we daar zo snel mogelijk op terug.

Je kunt als prive persoon altijd sponsoren, we hebben als standaard sponsormogelijkheid, tientjeslidmaatschap geintroduceerd maar elk bedrag is welkom. Klik hier!

Allereerst de kosten. Hoofdsponsor is 1.000 euro voor 2 jaar, ambassadeur is 250 euro voor 1 jaar. Als hoofdsponsor kunt u kiezen voor plaatsing van uw bedrijfsnaam op het bedrijfsbord en wordt uw bedrijfsnaam genoemd bij (toekomstige) evenementen.

Als bedrijfsambassadeur of hoofdsponsor wordt uw logo geplaatst op de homepage van deze site, maar het hoeft niet. Het juiste logo wordt van te voren, voor plaasing,  overlegd.

Voor de kerk, in de tuin van de pastorie komt een restauratie bord. Op dit bord worden de logo’s van de bedrijven in twee formaten gepresenteerd. Deze logo’s staan er op voor de volle duur van de restauratie. 

Uw bedrijfslogo wordt goed zichtbaar gedrukt en geplaats op het bedrijfsbord. Het totale bedrijfsbord is 200 cm breed bij  10 cm hoog. Er is plaats voor ongeveer 25 bedrijfslogo’s – wees er als eerste bij.

Natuurlijk! Alle financiele ondersteuning is welkom. 

Alle sponsoring en donaties komen op een aparte rekening van de restauratie commissie (RC) en de opbrengst wordt geheel besteed aan het restaureren en onderhoud van ons kerkgebouw.

De restauratiecommissie opereert zelfstandig, maar aangezien de Werenfridusparochie eigenaar is van het gebouw zal er altijd afstemming plaatsvinden tussen de parochie en de restauratiecommissie.

De St. Werenfriduskerk in Wervershoof heeft een ANBI-status, dus uw schenking is aftrekbaar voor de fiscus.