Ambassadeur worden

Home    |    Sponsor of Ambassadeur worden

Donateur worden

€10,-

Jaarlijks

Gold Sponsor

€ 250

Eenmalige betaling

Hoofdsponsor

€ 1.000

Voor twee jaar

Aanvragen informatie Bedrijfssponsor

Ik wil graag hoofdsponsor worden voor een bedrag van 1.000 euro voor 2 jaar.

Alle sponsoring en donaties komen op een aparte rekening van de restauratie commissie (RC) en de opbrengst wordt geheel besteed aan het restaureren en onderhoud van ons kerkgebouw.

De restauratiecommissie opereert zelfstandig, maar aangezien de Werenfridusparochie eigenaar is van het gebouw zal er altijd afstemming plaatsvinden tussen de parochie en de restauratiecommissie.

De St. Werenfriduskerk in Wervershoof heeft een ANBI-status, dus uw schenking is aftrekbaar voor de fiscus.

FAQs

Bovenstaande sponsormogelijkheden zijn de basis sponsor pakketten, mocht u op een andere manier willen bijdragen om de restauratie te ondersteunen dan kan dat natuurlijk altijd.

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag dan over andere mogelijkheden, neem contact met ons op dan komen we daar zo snel mogelijk op terug.

Voor de kerk, in de tuin van de pastorie komt een restauratie bord. Op dit bord worden de logo’s van de bedrijven in twee formaten gepresenteerd. Deze logo’s staan er op voor de volle duur van de restauratie. 

de grootte van uw bedrijgslogo is ongeveer 80x80cm groot. De verwachting is dat het bedrijfsbord zal worden geplaatst in mei 2021 – als de eerste bedrijven zich hebben aangemeld.