Werenfriduskerk

Restauratie commissie

Ambassadeur worden

Home    |    Sponsor of Ambassadeur worden

Donateur worden

€10,-

Jaarlijks

Bedrijfsambassadeur

€ 250

Eenmalige betaling

Hoofdsponsor

€ 1.000

Voor twee jaar

FAQs

Bovenstaande sponsormogelijkheden zijn de basis sponsor pakketten, mocht u op een andere manier willen bijdragen om de restauratie te ondersteunen dan kan dat natuurlijk altijd.

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag dan over andere mogelijkheden, neem contact met ons op dan komen we daar zo snel mogelijk op terug.

Je kunt als prive persoon altijd sponsoren, we hebben als standaard sponsormogelijkheid, tientjeslidmaatschap geintroduceerd maar elk bedrag is welkom. Neem dan even contact met ons op (aan de rechterkant van de pagina).

Voor de kerk, in de tuin van de pastorie komt een restauratie bord. Op dit bord worden de logo’s van de bedrijven in twee formaten gepresenteerd. Deze logo’s staan er op voor de volle duur van de restauratie. 

de grootte van uw bedrijgslogo is ongeveer 80x80cm groot. De verwachting is dat het bedrijfsbord zal worden geplaatst in mei 2021 – als de eerste bedrijven zich hebben aangemeld.

 De St. Werenfriduskerk in Wervershoof is gebouwd in 1875. Na bijna 150 jaar is het dak echt op; restauratie is nu echt nodig.
Dit eerste deel van de dak restauratie wordt betaald vanuit een rijkssubsidie en Brimsubsidie. Aannemer Pronk uit Warmenhuizen is begonnen met de vervanging van de leien aan de achterzijde van het kerkdak. De begroting van Pronk is begrensd tot aan het subsidiebedrag. Er is nu niet genoeg geld voor de restauratie van bijvoorbeeld de kerktoren. Maar natuurlijk willen wij – voor het behoud van de hele kerk – de toren ook gelijk mee restaureren!!

Alle sponsoring en donaties komen op een aparte rekening van de restauratie commissie (RC) en de opbrengst wordt geheel besteed aan het restaureren en onderhoud van ons kerkgebouw.

De restauratiecommissie opereert zelfstandig, maar aangezien de Werenfridusparochie eigenaar is van het gebouw zal er altijd afstemming plaatsvinden tussen de parochie en de restauratiecommissie.

De St. Werenfriduskerk in Wervershoof heeft een ANBI-status, dus uw schenking is aftrekbaar voor de fiscus.