Ons sponseren?

Home    |    Tientjeslid, hoofdsponsor of Ambassadeur worden?

Donateur worden

€10,-

Jaarlijks

Bedrijfsambassadeur

€ 250

Eenmalige betaling

Hoofdsponsor

€ 1.000

Voor twee jaar

FAQs

Bovenstaande sponsormogelijkheden zijn de basis sponsor pakketten, mocht u op een andere manier willen bijdragen om de restauratie te ondersteunen dan kan dat natuurlijk altijd.

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag dan over andere mogelijkheden, neem contact met ons op dan komen we daar zo snel mogelijk op terug.

Je kunt als prive persoon altijd sponsoren, we hebben als standaard sponsormogelijkheid, tientjeslidmaatschap geintroduceerd maar elk bedrag is welkom. Klik hier!

Allereerst de kosten. Hoofdsponsor is 1.000 euro voor 2 jaar, ambassadeur is 250 euro voor 1 jaar. Als hoofdsponsor kunt u kiezen voor plaatsing van uw bedrijfsnaam op het bedrijfsbord en wordt uw bedrijfsnaam genoemd bij (toekomstige) evenementen.

Als bedrijfsambassadeur of hoofdsponsor wordt uw logo geplaatst op de homepage van deze site, maar het hoeft niet. Het juiste logo wordt van te voren, voor plaasing,  overlegd.

Voor de kerk, in de tuin van de pastorie komt een restauratie bord. Op dit bord worden de logo’s van de bedrijven in twee formaten gepresenteerd. Deze logo’s staan er op voor de volle duur van de restauratie. 

Uw bedrijfslogo wordt goed zichtbaar gedrukt en geplaats op het bedrijfsbord. Het totale bedrijfsbord is 200 cm breed bij  10 cm hoog. Er is plaats voor ongeveer 25 bedrijfslogo’s – wees er als eerste bij.

Natuurlijk! Alle financiele ondersteuning is welkom. 

 De St. Werenfriduskerk in Wervershoof is gebouwd in 1875. Na bijna 150 jaar is het dak echt op; restauratie is nu echt nodig.
Dit eerste deel van de dak restauratie wordt betaald vanuit een rijkssubsidie en Brimsubsidie. Aannemer Pronk uit Warmenhuizen is begonnen met de vervanging van de leien aan de achterzijde van het kerkdak. De begroting van Pronk is begrensd tot aan het subsidiebedrag. Er is nu niet genoeg geld voor de restauratie van bijvoorbeeld de kerktoren. Maar natuurlijk willen wij – voor het behoud van de hele kerk – de toren ook gelijk mee restaureren!!

Alle sponsoring en donaties komen op een aparte rekening van de restauratie commissie (RC) en de opbrengst wordt geheel besteed aan het restaureren en onderhoud van ons kerkgebouw.

De restauratiecommissie opereert zelfstandig, maar aangezien de Werenfridusparochie eigenaar is van het gebouw zal er altijd afstemming plaatsvinden tussen de parochie en de restauratiecommissie.

De St. Werenfriduskerk in Wervershoof heeft een ANBI-status, dus uw schenking is aftrekbaar voor de fiscus.